• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 31 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Rozostavaný dvojgeneračný RD v Melčiciach-Lieskovom a 724 m2 pozemkom

Cena:
165 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Melčice-Lieskové
Ulica: Melčice
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Počet miestností: 9
Podlahová plocha: 350 m2
Plocha pozemku: 724 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1074
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj veľký dvojgeneračný rodinný dom s možnosťou polyfunkcie a priľahlou dielňou v centre obce Melčice-Lieskové a 724 m2 pozemkom.

Dom sa začal rekonštruovať a budovať pred 14-timi rokmi (rekonštrukcia a kvádrová prístavba k spodnej časti z tehly (kombinácia pálenej a nepálenej tehly) + kvádrová nadstavba podkrovnej časti so železobetónovým vencom a stropom, nové krovy, fólie, škridľa, IS: rozvody elektriky, vody) a minulý rok (2022) boli vymenené kompletne všetky plastové okná (izolačné 3-sklo v dekore "Zlatý dub") a vstupné dvere, bola vymenená ochranná strešná fólia, dobudované priečky na poschodí, železobetónové schodisko, príprava na podlahové kúrenie, rozvody kanalizácie, vody, úprava dielne a letnej kuchynky).

Dispozícia:

Prízemie: vstupná chodba, 2 miestnosti, kúpeľňa, WC, schodisko, 2x sklad, ďalšie WC, veľký ešte nerozčlenený priestor. Celková plocha prízemia je 174 m2.

Poschodie: schodisko, hala s jedálňou, kuchyňa, obývacia izba, kúpeľňa, WC, chodba,  3 izby, 1 veľká spálňa s vlastnou kúpeľňou a výstupom na balkón. Celková plocha poschodia je 176 m2.

Spolu obidve podlažia majú celkovú úžitkovú plochu 350 m2.

IS: dom je napojený na: obecnú vodu, kanalizáciu, plyn a elektriku. Na pozemku sa nachádza aj studňa. V cene domu môže byť aj stavebný materiál, ktorý sa v dome nachádza.

Hneď vedľa domu je hospodárska budova s letnou kuchynkou. V minulosti slúžila ako stolárska dielňa. Užitková plocha hospodárskej budovy je cca 70 m2.

Pozemok je slnečný, rovinatý s bezproblémovým prístupom a parkovaním.

Vzhľadom na veľkosť objektu je vhodný na rodinné bývanie aj viacero generácií, prípadne rodinné bývanie v kombinácii s podnikaním.

Poloha domu má výborné strategické miesto, v centre obce Melčice-Lieskové s kompletnou občianskou vybavenosťou,  takže na podnikanie alebo rodinné bývanie je to ideálne miesto (ZŠ do 9r, MŠ, športová hala, zdravotné stredisko, lekáreň, rôzne obchody, pohostinstvo, prímestský autobus, vlak, ihriská...). Treba vidieť!

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 66,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti
Podobné nehnuteľnosti
Novostavba domu na Bratislavskej ul. v Trenčíne

Novostavba domu na Bratislavskej ul. v Trenčíne

Domy a vily, Rodinný dom Bratislavská, Trenčín
Rodinný dom v krásnom prostredí obce Svinná a 1735 m2 pozemkom

Rodinný dom v krásnom prostredí obce Svinná a 1735 m2 pozemkom

Domy a vily, Rodinný dom Svinná, Svinná (okres Trenčín)
Rodinný dom v Chocholnej-Velčiciach s pekným 1187 m2 pozemkom

Rodinný dom v Chocholnej-Velčiciach s pekným 1187 m2 pozemkom

Domy a vily, Rodinný dom Chocholná, Chocholná-Velčice (okres Trenčín)