• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 30 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Zrekonštruovaný 2-izbový byt so záhradkou v Trenčíne - Sihoť I, vlastné kúrenie

Cena:
98 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: Generála Goliana
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 48 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1148
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás! Ponúkame Vám kompletne zrekonštruovaný 2-izbový byt 48 m2 s vlastným kúrením,  záhradkou a spoluvlastníckym podielom na uzavretom dvore, na ul. Generála Goliána v tichej časti Trenčína, Sihoť I.

Byt sa nachádza na prízemí (z 3 poschodí) zerkonštruovaného, tehlového bytového domu (zrek. fasáda, strecha, vchody, altánok) s vlastným dvorom s lavičkami a dreveným altánkom, ktorý slúži všetkým vlastníkom tohto bytového domu.  Priamo k bytu prináleží aj malá záhradka na pestovanie plodín. Kedže sa jedná o prízemný byt, je tu možnosť vytvorenia terasy s výstupom priamo z kuchyne bytu.

Samotný byt prešiel pred štyrmi rokmi kompletnou rekonštrukciou (komplet výmena IS: rozvody elektriky, vody, kanalizácie a plynu, stierky, komplet kúpeľňa s WC  s obkladmi, dlažbou a zariaďovacími predmetmi, kuchynská linka s elektrospotrebičmi, plávajúce podlahy, interiérové obložkové dvere, vstupné dvere, plastové okná, komplet vlastné kúrenie s plynovým kotlom a radiátormi, znižované sádro-kartónové stropy s bodovými svetlami).

Dispozícia: predchodba prepojená s kuchyňou, menšia izba, kúpeľňa s vaňou a WC, veľká spálňa. K bytu patrí i pivnica, malá záhradka (cca 10 m2), spoluvlastnícky podiel na uzavretom dvore s altánkom, ktorý slúži vlastníkom na relax a sušenie prádla.

Bytový dom sa nachádza v tichej časti Trenčína, kúsok do centra mesta a na hrádzu Váhu, so všetkou kompletnou občianskou vybavenosťou v blízkosti, preto je táto lokalita taká žiadaná.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 66,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti