• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 37 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Tehlový 2-izbový byt s lodžiou, garážou, dieľňou a veľkou pivnicou v Trenčíne, Zlatovská ul. Trenčín - Istebník

Cena:
163 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: Zlatovská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 110 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: M1184
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame zaujímavý 2-izbový byt lodžiou 63 m2, vlastným kúrením,  garážou 18 m2, dielňou 14 m2 a veľkou pivnicou 16 m2 na Zlatovskej ul. v Trenčíne časť Istebník.

Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí kompletne zrekonštruovaného bytového domu s vlastným, uzavretým dvorom, s bránou na diaľkové ovládanie (nové: zateplenie, strecha, fasáda, lodžie, dvor, posedenie detské ihrisko, vstupná brána na diaľkové ovládanie, výsadba okrasných drevín atď., v súčastnosti sa maľujú všetky garáže).

Samotný byt má vymenené plastové okná a balkónové dvere, vlastné kúrenie s radiátormi (v obývačke zostali aj štýlové gamaty) inak je v pôvodnom stave vhodný na rekonštrukciu. Dispozícia: vstupná chodba, kúpeľňa s WC, špajza, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na lodžiu, spálňa. Byt je orientovaný JV a SZ. Kedže je bytový dom zateplený a byt má vlastné kúrenie, má aj nízke mesačné náklady na bývanie: 130 eur už aj s energiami.

Veľkým bonusom tohto bytu je vlastná dielňa (14 m2), ktorá je v suteréne tohto bytového domu s vlastným vchodom, kde je dovedená elektrika, voda a plyn, takže je vhodná aj na podnikateľské účely (napríklad kaderníctvo, kancelária a pod. , alebo zostane pre kutila naďalej ako funkčná dielňa).

K bytu tiež prináleží veľká pivnica 16 m2 a garáž (18 m2), ktorá sa nachádza v uzavretom dvore tohto bytového domu.

Areál dvora je veľmi pekne a funkčne vybavený, upravený, takže je tu miesto ako na parkovanie, tak aj na oddych, posedenie a hranie detí (posedenia, húpačky, pieskovisko, trampolína, okrasné dreviny a kvety).

Celkovo sa jedná o veľmi zaujímavú nehnuteľnosť, s komorným prostredím, so všetkými možným bonusmi čo k bytu patria (garáž, dieľňa, pivnica, bezpečný uzavretý dvor, zeleň, nízke náklady), kúsok do centra mesta a všetkej občianskej vybavenosti (MHD, diaľkový autobus, rôzne obchody a služby, lekárne, ZŠ, MŠ, ihriská, zdravotné stredisko atď.)

Osobná obhliadka určite nesklame. Pre bližšie informácie, prípadne obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 100,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti