• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 41 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Zrekonštruovaný RD s 2 bytovými jednotkami (3+1 a 2+kk) v Melčiciach-Lieskovom

Cena:
239 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Melčice-Lieskové
Ulica: Zemianske Lieskové
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 5
Podlahová plocha: 150 m2
Plocha pozemku: 377 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: áno
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: M1214
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Iba u nás Vám ponúkame na predaj kompletne novo-zrekonštruovaný, slnečný rodinný dom s dvoma samostatnými bytovými jednotkami (3+1 a 2+kk), terasou, dreveným altánkom a garážou v tichej časti obce Melčice-Lieskové s 377 m2 pozemkom (autom: 15 min do Trenčína, 10 min. do Nového Mesta nad Váhom).

Dom je po kompletnej, novej rekonštrukcii (2024 kompletná výmena všetkých IS:(rozvody vody, kanalizácie, elektriky, kúrenia), nové: plávajúce podlahy, interiérové obložkové dvere, vstupné dvere s bezpečnostými prvkami, plastové okná, znižované sádro-kartónové stropy, radiátory, elektrické infra-panely, elektrické podlahové kúrenie v kúpeľni, komplet nové 2 kúpeľňe so zariaďovacími prvkami, obklady, dlažby, renovačné práce omietok, schodisko, kuchynská linka s elektrospotrebičmi, rozdelenie kúrenia a všetkých meračov oboch bytových jednotiek, kompletné zateplenie domu, fasádne omietky, strešná krytina, renovačné práce dreveného altánku (nové nátery a strešná krytina), základná úprava a renovačné práce pozemku a dvora...

Dispozícia:

1 bytová jednotka (3+1): veľká vstupná hala, kúpeľňa so sprch. kútom, vaňou a WC, kuchyňa s výstupom na zastrešenú terasu, špajza, obývacia izba a 2 spálne (obytná plocha prvej bytovej jednotky je 83 m2 + 7 m2 terasa).

2 bytová jednotka (2+kk): obývacia izba spojená s kuchyňou, kúpeľňa so sprch. kútom a WC, schodisko, spálňa s výstupom na balkón (obytná plocha druhej bytovej jednotky je 44 m2 + 2 m2 balkón).

O povalové priestory (80 m2), kde sú už dotiahnuté aj inžinierske siete, je možné bez problémov rozšíriť jednu alebo druhú bytovú jednotku.

Dom má dve pivnice (13 m2 a 10 m2), kde jedna z nich slúži ako technická miestnosť.

Nehnuteľnosť je napojená na všetky IS (voda, plyn, kanalizácia, elektrika). Na pozemku sa nachádza aj studňa. Vykurovanie prvej bytovej jednotky je ústredné s radiátormi na plynový kotol. V kúpeľni je doplnkovo aj elektrické, podlahové kúrenie. Vykurovanie druhej bytovej jednotky zabezpečujú úsporné elektrické infra-panely. Dom je výborne tepelne zaizolovaný, takže v lete je tu príjemne chladivo a v zime príjemne teplo bez vysokých nákladov. Každá bytová jednotka má vlastné merače vody a energií. Orientácia domu a pozemku je juho-západná.

Hneď vedľa domu je drevený altánok (30 m2) so sedením a hojdačkami a drevená garáž. V okrasnej časti je studňa a murované jazierko. Pozemok je kompletne oplotený, v základnej úprave, nachystaný pre potreby nového majiteľa. Dom a príslušenstvo k domu je osadený tak, že aj keď sa jedná o menší pozemok, dvor pôsobí priestranne a každý kút, každé miesto tu má svoju funkciu a význam. Ak by bolo niekomu málo, je možné k nemu prikúpiť ešte ďalších 174 m2 záhrady.

Táto nehnuteľnosť už nevyžaduje žiadne ďalšie veľké investície a je nachystaná k okamžitému užívaniu. Je je vhodná najmä pre rodinné bývanie aj viac generácií, prípadne je možné jednu bytovú jednotku využívať na podnikanie. Nachádza sa v bočnej, tichej uličke s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti (autobusová zastávka, potraviny, ZŠ do 9r, MŠ, športová hala, zdravotné stredisko, lekáreň, rôzne obchody a služby, reštaurácie, prímestský autobus, vlak, ihriská...).

Pre bližšie informácie, prípadne obhliadku domu ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 100,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti
Podobné nehnuteľnosti
Zrekonštruovaný rodinný dom s 795 m2 pozemkom v Mníchovej Lehote

Zrekonštruovaný rodinný dom s 795 m2 pozemkom v Mníchovej Lehote

Domy a vily, Rodinný dom Mníchova Lehota, Mníchova Lehota (okres Trenčín)
RD v Chocholnej-Velčiciach s 925 m2 pozemkom

RD v Chocholnej-Velčiciach s 925 m2 pozemkom

Domy a vily, Rodinný dom Chocholná, Chocholná-Velčice (okres Trenčín)