• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 30 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Slnečný 3-izbový byt na ul. T. Vansovej v Trenčíne - Juh II

Cena:
108 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: T. Vansovej
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 64 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 3
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1139
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás vám ponúkame na predaj slnečný 3-izbový byt 64 m2, na žiadanej ulici T. Vansovej v Trenčíne - Juh  II.

Byt sa nachádza na treťom poschodí (zo 7) zrekonštruovaného bytového domu (zrek.: strecha, zateplenie, fasáda, vchody, spoločné priestory, výťah priamo z prízemia, kamerový systém).

Byt je čiastočne zrekonštruovaný (plastové okná, stierky, plávajúce podlahy, dlažba, vstupné dvere s bezpečnostnými prvkami). Jadro je v pôvodnom, zachovalom stave.

Dispozícia: vstupná hala, šatník, 2 izby, špajza, kuchyňa a obývacia izba. K bytu patrí i pivnica. Orientácia bytu: kuchyňa a obývacia izba - západne, spálne - severne.

Byt má nízke mesačné náklady 143,-eur na 3 osoby už aj s energiami.

Veľkou prednosťou tohto bytu sú nízke mesačné náklady a výborná, strategická poloha, lebo sa nachádza v centre sídliska Juh, mimo hlavnej cesty, pár metrov od všetkej občianskej vybavenosti (OC Južanka, pošta, lekárne, škola, škôlka, rôzne obchody, reštaurácie, bufety, ihriská, atď.) s bezbariérovým prístupom, bezproblémovým parkovaním, takže byt je vhodný ako pre rodiny s deťmi, tak aj pre ľudí s pohybovým hendikepom. Treba vidieť.

Pre bližšie informácie ma neváhajte kontaktovať na tel. č. 0911 174 991. Ďakujem.

Cena zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 66,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti