• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 30 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Slnečný 3-izbový byt 74 m2 + lodžia Soblahovská ul. Trenčín - Dlhé Hony

Cena:
124 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: Soblahovská
Kategória: Byty
Druh: 3 izbový byt
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 74 m2
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Na poschodí: 1
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: M1167
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás! Ponúkame na predaj priestranný 3-izbový byt 74 + lodžia 3 m2 vo vyhľadávanej, "zelenej" lokalite Dlhé Hony, na Soblahovskej ul. v Trenčíne.

Byt sa nachádza na zvýšenom prízemí kompletne zrekonštruovaného bytového domu s 2 výťahmi (zateplenie, fasáda, strecha, vchody, bezbariérový prístup, balkóny, výmena stúpačiek, v spoločných priestoroch vymenené rozvody elektriky a zavedený kamerový systém).

Samotný byt má vymenené plastové okná, vymenené vstupné dvere s bezpečnostnými prvkami.  V minulosti bolo vymurované jadro, položené dlažby, plávajúce podlahy, urobené stierky, kuchynská linka.

Dispozícia: vstupná chodba, obývacia izba s výstupom na uzatvárateľnú lodžiu, kuchyňa so špajzkou, 2 spálne, kúpeľňa so sprch. kútom, samostatné WC. K bytu patrí i pivnica. Orientácia bytu je juho-východná. Mesačné náklady: 170,-Eur + el. a plyn (25,-Eur).

Celkovo sa jedná o veľmi pekný, slnečný a priestranný byt, s nízkymi nákladmi, s bezbariérovým prístupom. A aj keď sa jedná o zvýšené prízemie, uzatvárateľná lodžia je orientovaná do zeleňou obklopenej tichej časti parku, poskytujúce slnko, súkromie a pekné výhľady, kde sa človek cíti veľmi príjemne.

Bytový dom sa nachádza v najvyhľadávanejšej lokalite Trenčína, v blízkosti centra mesta, s kompletnou občianskou vybavenosťou v tesnej blízkosti (MHD, nemocnica, poliklinika, ZŠ, MŠ, rôzne obchody, služby, ihriská, parky, lekárne atď.), takže je vhodný najmä pre rodiny s deťmi a imobilných ľudí. Určite odporúčame vidieť!

V prípade ďalších otázok, prípadne záujmu o osobnú obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 66,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti