• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 41 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Pekná Garsónka s parkovacím miestom v Bánovciach n. Bebravou

Cena:
dohodou
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Bánovce nad Bebravou
Obec: Bánovce nad Bebravou
Ulica: J. Matušku
Kategória: Byty
Druh: Garsónka
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 23 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1115
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj veľmi peknú a zariadenú Garsónku 23 m2, s parkovacím miestom v uzavretom dvore priamo vedľa bytového domu, na ul. J Matušku v Bánovciach nad Bebravou.

Byt sa nachádza na druhom poschodí (z 3) tehlového, kompletne zrekonštruovaného bytového domu s uzavretným dvorom, určeným na parkovanie (zrek.: zateplenie, fasáda, strecha, balkóny, vchody, spoločné priestory. V súčasnosti prebieha kompletná rekonštrukcia parkovania a parkovacích miest vo dvore bytového domu, s novým asfaltom a vyhradením parkovacích miest).

Samotný byt je tiež po kompletnej, vkusnej a dômyselnej rekonštrukcii, kde každé miesto, každý kút má svoj význam a funkciu (výmena: plastové okná, stierky, plávajúce podlahy, obklady, dlažby, zariaďovacie predmety, kuchynská linka s elektrospotrebičmi, radiátory, interiérové dvere, protipožiarne dvere, vstavaná skriňa typu rolldor, komplet výmena IS: rozvody vody, kanalizácie a elektriky).

Garsónka je rozvrhnutá tak aby aj malá plocha bola rozdelená na dennú a nočnú časť. Dispozícia: Obývacia izba s predsienkou a kuchynským kútom, spálňa s úložným priestorom, kúpeľňa so sprchovým kútom, umývadlom a WC.  K bytu patrí i pivnica a vlastné parkovacie miesto v uzavretom dvore, ktoré patrí k bytovému domu. Orientácia bytu je východná. Výborné je, že v cene môže zostať väčšina nábytku a zariadenia, ktoré sa v byte nachádza (okrem osobných vecí a čiernej elektroniky). Mesačné náklady na bývanie sú 100 eur už aj s energiami.

Celkovo byt pôsobí veľmi príjemne a útulne, je veľmi pekne a funkčne zariadený, s nízkymi mesačnými nákladmi a bezproblémovým parkovaním, takže je vhodný aj ako investičný byt na následný prenájom.

Pre bližšie informácie, prípadne obhliadku bytu ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 66,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti