• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 44 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Zrekonštruovaný rodinný dom s 795 m2 pozemkom v Mníchovej Lehote

Cena:
229 900,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Mníchova Lehota
Ulica: Mníchova Lehota
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Počet miestností: 4
Podlahová plocha: 154 m2
Plocha pozemku: 795 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: áno
ID inzerátu: M1193
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Exkluzívne iba u nás: Ponúkame na predaj štýlový, kompletne zrekonštruovaný rodinný dom 4+1 s 213 m2 pozemkom a priľahlou záhradou (s parkovacím miestom a záhradnou chatkou) o rozlohe 582 m2 v tichej časti obce Mníchova Lehota (9 km od Trenčína).

Dom sa nachádza v bočnej, tichej uličke, je po kompletnej a kvalitnej rekonštrukcii s terasou, upraveným terénom a vysadenými okrasnými drevinami.

Dispozícia:

Prízemie: predsieň, pracovňa, kuchyňa, obývacia izba s krbovými kachlami a zimnou záhradou, hala so schodiskom, veľká kúpeľňa s dvoj-umývadlom, rohovou vaňou, WC a bidetom. Obytná plocha prízemia je 86 m2.

Podkrovie: hala so schodiskom, prvá izba a veľká izba, ktorú je možno rozdeliť na dve. Obytná plocha podkrovia je 68 m2.

Celková obytná plocha domu je 154 m2.

Dom je napojený na: obecnú vodu, elektriku, plyn a žumpu. Ústredné vykurovanie zabezpečuje úsporný, plynový kondenzačný kotol (v kúpeľni) a doplnkovo krbové kachle (v obývacej izbe). Dom má nízke mesačné náklady: do 120,-eur so všetkými energiami. Orientácia domu je južná.

Dom a pozemok k nemu je kompletne, vkusne,  prakticky zrekonštruovaný a už nevyžaduje žiadne ďalšie investície.

Priľahlá záhrada (vzdialená 15 m od domu) je tiež kompletne upravená a oplotená. Skladá sa z niekoľkých častí: parkovania, okrasnej a relaxačnej časti a úžitkovej časti. Na záhrade sa nachádza drevený prístrešok na materiál, pekná záhradná chatka, posedenie, oddychová časť, ohnisko, upravený trávnik, rôzne okrasné a úžitkové dreviny... Jednoducho ako na dome ani tu už netreba nič robiť, všetko je nachystané na užívanie a oddych.

Celkovo sa jedná o jednu z mála nehnuteľností, ktorá už nevyžaduje žiadne ďalšie investície, má výbornú polohu, top stav a nízke mesačné náklady, takže môžeme len odporúčať.

Pre bližšie informácie, prípadne obhliadku nehnuteľnosti ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem.

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 100,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti