• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 44 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Veľký 2-izbový byt s lodžiou, nová rekonštrukcia, vlastné kúrenie - Veľkomoravská ul. Trenčín

Cena:
139 900,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčín
Ulica: Veľkomoravská
Kategória: Byty
Druh: 2 izbový byt
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: neuvedené
 
Podlahová plocha: 71 m2
Stav objektu: kompletná rekonštrukcia
Na poschodí: 2
Balkón: nie
Loggia: áno
Terasa: nie
ID inzerátu: M1195
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Iba u nás! Ponúkame na predaj krásny, kompletne novo-zrekonštruovaný, tehlový 2-izbový byt 66 m2 + lodžia 5 m2, s vlastným kúrením, v tichej, zeleňou obklopenej lokalite zámostia, na Veľkomoravskej ul. v Trenčíne - časť Zlatovce.

Byt sa nachádza na druhom poschodí (z 2) kompletne zrekonštruovaného bytového domu (zrek.: zateplenie, fasáda, odizolovanie a zateplenie základov, nové zateplenie strechy, dorábka murovaných lodžií, vchody, spoločné priestory, optický internet).

Aj samotný byt práve prešiel kompletnou, novou (v byte sa ešte nebývalo) a vkusnou rekonštrukciou (kompletná výmena IS: rozvody vody, kanalizácie, eleltriky, plynu, príprava na zavedenie internetu. Kompletne celé kúrenie: výmena rozvodov a radiátorov, nový a úsporný kondenzačný kotol. Plávajúce podlahy, obklady, dlažby, kúpeľňové zariaďovacie predmety, obložkové interiérové dvere, vstupné dvere s bezpečnostnými prvkami, znižované sádro-kartónové stropy, bodové svetlá, kvalitné vypínače a zástrčky Legrand, kuchynská linka s elektrospotrebičmi s prípravou na umývačku riadu, plastové okná a dvere so žalúziami, atď.). Jednoducho na byte nie je nič čo by nebolo vymenené, nové, takže byt je nachystaný na okamžité nasťahovanie tak ako vidíte na fotkách.

Dispozícia: chodba, špajza, kúpeľňa s vaňou (s variabilnou možnosťou aj sprch. kútu) s WC kútom, kuchyňa, obývacia izba s výstupom na lodžiu, spálňa. K bytu patria aj 2 pivnice. Orientácia bytu: JV a SZ. Keďže má byt vlastné kúrenie, má aj nízke mesačné náklady na bývanie: do 140,-Eur už aj so všetkými energiami.

Celkovo sa jedná o byt a bytový dom, ktorý už nevyžaduje žiadne ďalšie investície. Nachádza sa vo výbornej, tichej a zeleňou obklopenej lokalite, kúsok do centra mesta (10 min. pešo) a ku všetkej občianskej vybavenosti (ZŠ, MŠ, MHD, diaľkový autobus, rôzne obchody, služby, reštaurácie, lekárne, školy, pošta, zdrav. stredisko atď.). Treba vidieť!

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 100,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti