• domy
  • byty
  • pozemky
  • sprostredkovanie
  • výkup
  • rekonštrukcie

 

infolinka

0911 174 991
0910 477 652

Vyhľadávanie





V ponuke je 42 nehnuteľností.
Novinky a aktuality

Zariadený domček v Trenčianskej Turnej s 408 m2 pozemkom

Cena:
165 000,00 €
Kraj: Trenčiansky kraj
Okres: Trenčín
Obec: Trenčianska Turná
Ulica: Trenčianska Turná
Kategória: Domy a vily
 
Stav objektu: čiastočná rekonštrukcia
Podlahová plocha: 92 m2
Plocha pozemku: 408 m2
Energ. certifikát: Nemá
Balkón: nie
Loggia: nie
Terasa: nie
ID inzerátu: M1210
  

Popis ponúkanej nehnuteľnosti:

Ponúkame na predaj pekný, zrekonštruovaný rodinný domček 2+1 so záhradným domčekom s posedením a grilom, so  slnečným 408 m2 pozemkom vo vyhľadávanej obci Trenčianska Turná, len 5 km od Trenčína.

Dom je z pálenej tehly a je takmer kompletne zrekonštruovaný, kde chýba už len v exteriéri dorobiť na polovici domu: zateplenie s finálnou fasádnou omietkou a malé drobné úpravy na pozemku.

Dom prebehol rekonštrukciou: interiéri (výmena IS: rozvody vody, kanalizácie, elektriky, plynu, vykurovania, plávajúce podlahy, dlažby, komplet kúpeľňa, prispôsobenie dispozície, dobudovanie šatníka a špajzy, sádro-kartónové stropy, výmena interiérových dvier, svetlá, svetelné rampy, nový kondenzačný kotol, radiátory...) Exteriér (výmena: plastové okná a vstupné dvere v dekore "zlatý dub", strešná krytina, dažďové žľaby a zvody, polovica domu je už zateplená s finálnou fasádnou omietkou, úprava terénu, zámková dlažba, nová brána a ploty, rekonštrukcia záhradného domčeka s posedením, úprava terénu).

Dispozícia: vstupná chodba, technická miestnosť so skladom, obývacia izba, priestranná kuchyňa, špajza, kúpeľňa so sprch. kútom, práčkou a WC, spálňa s 2 šatníkmi. Celková obytná plocha domu je 67 m2. Ak by niekomu chýbala tretia izba, je možné z priestrannej kuchyne spraviť dennú časť (kuchyňa s obývacou izbou spolu) a z obývacej izby spraviť izbu-spálňu. Ak niekto potrebuje viac m2 je tu priestor a možnosť na  pristavenie prípadne nadstavenie domu.

Dom je napojený na: obecnú vodu, elektriku, plyn a kanalizáciu. Na pozemku sa nachádza aj studňa. Vykurovanie je ústredné na radiátory a zabezpečuje ho  úsporný kondenzačný kotol. Mesačné náklady na bývanie sú 140 eur. Výborné je že v cene domu môže byť všetko vybavenie a zariadenie, ktoré sa v dome nachádza (okrem osobných vecí a 2 televízorov).

Na pozemku sa nachádza zrekonštruovaný záhradný domček s posedením (25 m2), murovaný gril, pieskovisko, murovaný chlievik (10 m2) s oplotením na chov sliepok (môže slúžiť ako voliéra pre psa) a miesto na pestovanie plodín. Parkovať možno priamo vo dvore, alebo pred domom.

Celkovo aj keď sa jedná o menší dom a pozemok, všetko tu má svoj praktický účel a význam.

Trenčianska Turná je pokojná a veľmi žiadaná obec, ktorá disponuje kompletnou občianskou vybavenosťou (MŠ, ZŠ, prímestská doprava, zdravotné stredisko, lekáreň, veterinárna ambulancia, rôzne obchody, potraviny, pohostinstvá, ihriská, obecný úrad, kultúrny dom atď.)

Pre bližšie informácie prípadne záujem o obhliadku ma neváhajte kontaktovať na tel. 0911 174 991. Ďakujem

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak. Zahŕňa kompletný právny servis (vypracovanie kúpnych zmlúv, návrh na vklad do katastra nehnuteľností, odovzdávací protokol, právne poradenstvo) overovanie podpisov, úhrada kolkov vo výške 100,-Eur pre kúpne zmluvy, províziu realitnej kancelárie a osobná asistencia makléra počas celého procesu predaja až po samotné odovzdanie nehnuteľnosti a prepisy energií na príslušných úradoch.

Maklér:

makler
Maklér:Martina Chalúpková
Telefón:0911 174 991

Kontakt:

Mám záujem o ďalšie informácie.
Mám záujem o obhliadku nehnuteľnosti.
Navrhujem cenu ... EUR.

Mapa nehnutelnosti
Podobné nehnuteľnosti
Zrekonštruovaný RD s 2 bytovými jednotkami (3+1 a 2+kk) v Melčiciach-Lieskovom

Zrekonštruovaný RD s 2 bytovými jednotkami (3+1 a 2+kk) v Melčiciach-Lieskovom

Domy a vily, Rodinný dom Zemianske Lieskové, Melčice-Lieskové (okres Trenčín)
Zrekonštruovaný rodinný dom s 795 m2 pozemkom v Mníchovej Lehote

Zrekonštruovaný rodinný dom s 795 m2 pozemkom v Mníchovej Lehote

Domy a vily, Rodinný dom Mníchova Lehota, Mníchova Lehota (okres Trenčín)